16 Mart 2014 Pazar

TUBE MATE ANDROİD MEDİA DOWNLOADER



Uzun bir süre yayın yapamadığımın ve biraz sorumsuz davrandığımın farkındayım. Bu yüzden sizlerden Özür dilerim. Bunun nedeni, telefonlar için biraz modlama ve hile yapmaya çalışmam. Bunun nasıl yapıldığı üzerinde araştırmalar yapmıştım. Biraz bilgim oldu. Sizlerede oyun ve uygulamaları modlanmış ve hileli bi şekilde sunmaya çalışacağım. 


Youtube artık bir çoğumuz için hayatımın bir parçası. Her ne kadar bilgisayarlarımızdan izleyebilsekte aynı şeyleri android telefonumuz ile de yapmak büyük bir lüks ve rahatlık getiriyor. Çoğu android telefonunda da youtube var zaten. Ama internet bağlantısı gerektirmesi ve telefona indiremememiz büyük bir sorun teşkil ediyor. Bunu düşünen yapımcılar sizleri bu büyük sıkıntıdan kurtarmak için ortaya TubeMate uygulamasını çıkardılar.
Oldukça profesyonel bir uygulama olan TubeMate Youtube videolarını sorunsuz bir şekilde istediğiniz dosya formatın da indirebilmenizi sağlıyor. Uygulama Play Store'dan kaldırılmıştır.

Kullanımı:

  1. Kullanımı oldukça basittir. TubeMate'yi açın.
  2. Otomatik olarak Youtube önünüze gelecektir. 
  3. İndirmek istediğiniz videonuzu seçin. 
  4. Alt kısımda indirme işareti gelecektir. Ona dokunun, istediğiniz formatı seçin ve indirin.
  5. İndirme işlemlerinizi yarıda kesilirse kaldığı yerden devam edebilir. Merak etmeyin.
Özellikler:
  • İndireceğimiz videonun çözünürlüğünü seçebiliyoruz.
  • HD videolar indirebiliyoruz.
  • İndirme mantığı dosya indirme programları gibi çalıştığı için farklı farklı kollardan indirme yaparak daha hızlı bir download keyfi veriyor.
  • Kendi kendine güncelleme yapabiliyor olması (öneririm her versiyonda dahada gelişiyor.)
  • TubeMate, dahili medya oynatıcısı üzerinden izleyebildiğiniz videoları farklı çözünürlüklerde kaydetmenize imkan tanırken Mp3 formatına da dönüştürebilmektedir.
  • 320x240 çözünürlükten 1920x1080 Full HD çözünürlüğe kadar video indirme seçenekleri sunan program hızlı dosya indirme performansına sahiptir.
  • Ayrıca arka planda çalışarak aynı anda farklı işlemler yapabilmenize imkan tanımaktadır.
  • Aynı anda birden fazla video indirmenizi mümkün kılan program indirme işlemlerinizi durdurarak kaldığınız yerden devam etmenize de izin vermektedir.
  • Türkçe desteğine sahip programın ayarlarından inidirilen dosyaların kaydedileceği yeri ayarlayabilmeniz mümkündür. Böylece videoları telefonunuzun hafızası yerine hafıza kartına kaydedebilirsiniz
  • Türkçe ipuçları görüntüleyerek kolay bir kullanım sunmaktadır.
    linklere geçelim
    http://www23.zippyshare.com/v/72432774/file.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder